24Kitchen - Frisse start
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 1 1 0

24Kitchen - Frisse start

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair Artikelen 1   Topics 0

Goed eten, lekker slapen, bewegen en leuke sociale activiteiten zijn een beloning voor jezelf. Een gezonde levensstijl kan je helpen overeind te blijven in een wereld die soms best overweldigend en druk is. In dit boek staan geen regels of wetten van hoe het precies moet, maar wel veel tips en weetjes om je te informeren. We hebben makkelijk te maken weekmenu's en wat uitgebreidere weekendmenu's voor je samengesteld. En er zijn hoofdstukken met ontbijtrecepten, recepten voor de lunch, tussendoortjes en drankjes. Zo eet je onbewust juist heel bewust en houd je energie over om lekker fit de week door te komen. Ook vertellen 24Kitchen-chefs Danny Jansen en Roberta Pagnier over de keuzes die zij maken over voeding, beweging en ontspanning.

Met dit boek wil 24Kitchen jou inspireren je voedingspatroon blijvend te optimaliseren. Ook als je bewust leeft, kan je genieten van lekker eten. Maak het verschil tussen een kortstondig goed voornemen en een duurzame verandering in levensstijl. Maak een frisse start met 24Kitchen!

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Uitgeverij
24Kitchen
Eerste editie
22 december 2015
Laatste editie
29 december 2015
ISBN
9789400507401


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: 24Kitchen - Frisse start

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.