Azijnmeisje

21

Artikelen 2 Top25's 1

'Zo makkelijk kom je niet van Kate Battista af.'
Kate Battista zit klem. Hoe kan het dat het haar taak in het leven is om het huishouden te doen voor haar excentrieke vader, een wetenschapper, en haar mooie zusje Bunny? En dan heeft ze ook nog continu gedoe op haar werk.Ja, haar leerlingen zijn dol op haar, maar hun ouders kunnen haar ongewone meningen en uitgesproken manier van doen minder waarderen.
Dr. Battista heeft zo zijn eigen kopzorgen. Na jarenlang geploeter in de academische jungle staat hij op het punt van een doorbraak. Zijn onderzoek zou miljoenen mensen kunnen helpen. Er is maar één probleem: zijn briljante jonge lab-assistent, Pyotr, kan elk moment het land uitgezet worden. En zonder Pyotr...
Dan verzint dr. Battista een uitzinnig plan om Pyotr in het land te houden, en zoals gewoonlijk rekent hij daarbij op de hulp van Kate. Zij is woedend: nu gaat hij echt te ver. Maar zal ze de ontwapende campagne van de twee mannen kunnen weerstaan?

Anne Tylers hervertelling van The Taming of the Shrew stelt de vraag of een door en door modern personage als Kate zichzelf ooit zou opofferen voor een man. Het antwoord is even onverwacht, origineel en grappig als Kate zelf.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Vinegar Girl
Serie
Hogarth Shakespeare (3)
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Marijke Versluys
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
21 juni 2016
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038802121 , 9789038802138


Artikelen over Azijnmeisje

Hebban Sterrenparade (29)
07 augustus 2016 2 likes
Hebban Sterrenparade (27)
24 juli 2016 5 likes
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 11,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 11,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders



Lezersrecensies (1)

Slimmer

door: Fleurtje Eliza 1 like
Zowel haar vader als haar aanstaande man, Pyotr, zijn hoogopgeleid en doen wetenschappelijk onderzoek bij muizen, maar Kate is het slimst van allemaal! Een ontzettend leuk boek, zeker geschikt voor de vakantietijd. Vier dikke, vette sterren!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic