Advertentie
Bloedlijn

Bloedlijn

4
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Kort voor de parlementsverkiezingen wordt het land opgeschrikt door een bloedbad. De dader heeft het gemunt op de jetset in Knokke. Wat lijkt op een gruwelijke strafexpeditie tegen een stel rijkelui dreigt te ontaarden in een frontale aanval op het regime, dat wankelt als een kaartenhuisje. Politieke mechanismen worden ontmaskerd, de macht van het geld verkruimelt.

Op de schouders van commissaris Victor Vansina rust de taak om de moorden op te lossen, en snel. Tussen Gent en Knokke loopt een lijn van bloed en raadsels. Staat Vansina tegenover een losgeslagen individu, of schuilt er een duivels plan achter de reeks moorden? Tegelijkertijd kraakt het team van de commissaris in zijn voegen. Zelf worstelt hij met demonen die te maken hebben met geld en seks.

Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Manteau
Laatste editie
27 maart 2017
ISBN
9789022333365 , 9789460415388
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Thriller Café / Thrillers maart 2017
01 maart 2017 5 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Heerlijk om te lezen!

door: Karin Teirlynck 1 like
Een viertal weken voor de verkiezingen heeft Pieter Decabooter - Oost-Vlaams liberaal en premier - zijn speech gehouden waarin hij meedeelt dat hij de economische groei een boost wil geven: Vastgoedgroep De Wave, gevestigd in Knokke, gaat naar de beurs. Dit zou voor de economie een zeer gunstig...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook