Advertentie

Cuba

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Deze reisgids neemt u mee naar een van de spannendste bestemmingen in het Caribisch gebied: het eiland Cuba. Dit boek biedt namelijk niet alleen informatie over de voor velen nog onbekende reisbestemming Cuba, maar geeft ook inzicht in de nieuwste ontwikkelingen in dit fascinerende land.
Insight Guide Cuba is samengesteld door een team van deskundige auteurs en fotografen. De teksten en foto's geven de lezer een realistisch beeld van dit betoverende eiland, dat bij menigeen sterke emoties oproept en bijna niemand koud zal laten.
Er wordt aandacht besteed aan alle facetten van Cuba, van de zinnenprikkelende shows in de Tropicana-nachtclub in de zinderende hoofdstad Havana tot de rust en tijdloosheid van de provincies; van de koloniale schoonheid van Trinidad tot de stille tropische stranden van het Isla de la Juventud; van het dure vakantieoord Varadero tot de onbedorven natuur van het schiereiland Zapata; van Santiago, de bakermat van de revolutie, tot de bergen van de Sierra Maestra.
Insight Guide Cuba begint met hoofdstukken over de turbulente geschiedenis, de bevolking, de cultuur, flora en fauna en de meest recente ontwikkelingen. Daarna volgen de hoofdstukken over de vele verschillende bestemmingen, routes, bezienswaardigheden en attracties. In het laatste hoofdstuk wordt alle nuttige reisinformatie gegeven over vervoer, accommodatie, restaurants, musea, evenementen, sport en andere wetenswaardigheden.

+


Genre
Reizen & Talen
Reisgidsen Midden-Amerika
Aantal pagina’s
386
Uitgeverij
Cambium B.V.
Eerste editie
30 november 2008
Laatste editie
30 november 2008
ISBN
9789066551305


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Cuba

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken