De band

De band

3
Rank 825 Gelezen 4 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 2
Fantasy & SF   Topics 0
“Qelarha, één ding moet je goed begrijpen: elfen zijn gevaarlijk. Zorg dat je nooit in hun handen valt. Beloof je dat?” Roshya kijkt haar aan totdat ze knikt ten teken dat ze het heeft begrepen.
“Maar hoe doe ik dat dan?”
Daar heeft Roshya een simpel antwoord op: “Het zijn hun ogen. Sta nooit toe dat een van hen je in de ogen kijkt. Als dat gebeurt, ben je verloren. Zo brengen ze de lathrain tot stand, dat weet ik zonder enige twijfel.”

De elf Dalnohr heeft al een aantal mensen gehouden en heropgevoed. Voor hen heeft hij nooit meer dan een vage vertedering gevoeld. Mensen verschillen nu eenmaal te zeer van elfen.
Als darhan is hij bijna ten prooi gevallen aan de Ziekte, die de hele wereld uit haar evenwicht dreigt te brengen. Eenmaal hersteld, besluit hij nog één keer een mens in huis te nemen.

De band is het eerste boek in het tweeluik Lathrain. Anna López Dekker neemt je mee naar de magische wereld van de elfen. Zij leven volledig in harmonie met hun omgeving en zien mensen slechts als inferieure wezens.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
342
Uitgeverij
Celtica Publishing
Laatste editie
07 maart 2019
ISBN
9789491300981
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Bijzonder verhaal

door: Jeanine Feunekes 1 like
Lathrain leest erg aangenaam. Ik zat vanaf de eerste pagina meteen in het verhaal. Het is direct spannend, elfen blijken een groot gevaar te vormen voor mensen. Dit gegeven intrigeerde mij, elfen worden namelijk over het algemeen gezien als lieftallige wezens, terwijl in dit verhaal de mensen juist...

Spannend verhaal met onverwachte plot twist

door: Liz DivaBooks 1 like
In dit boek maak je kennis met Qelarha, dit is een meisje met goudkleurig haar en groene ogen. In het begin van het boek is ze 14 jaar oud, wat een belangrijke leeftijd is in dit verhaal. Vervolgens ontmoet je Dalnohr, hij is een elf met goud/amberkleurige ogen. Hij is een aarde elf en 'ontvoert'...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook