Advertentie

De dame

10
Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 4 Recensies 4
Thrillers & Spanning Spots 1 Top25's 1   Topics 0

‘Het lichaam dat je draagt was ooit van mij.’ Zo begint de brief aan een vrouw die bijkomt in een Londens park, omringd door dode mensen met witte handschoenen. Zonder enige herinnering is ze aangewezen op instructies van haar voormalige zelf om haar identiteit te ontdekken en degenen op te sporen die haar willen vernietigen.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
The Rook
Vertaald door
Harmien Robroch
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
14 augustus 2013
ISBN
9789022564837 , 9789460236570
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Door lezers

Young Adult Café / Voorstelrondje: nieuwe leden!
12 oktober 2018 22 reacties
  Meer artikelen

Hebban recensie

Een slechte parodie op Harry Potter, X-Men en Heroes

door Mads Bruynesteyn op 18-09-2013

De dame  is het debuut van de Australiër Daniel O’Malley. Het boek kreeg lovende recensies in zowel zijn geboorteland als de Verenigde Staten, waar hij middeleeuwse geschiedenis studeerde. Geroemd wordt hij om zijn mengeling van verschillende stijlen. Volgens het Amerikaanse 'Publishers Weekly' wordt dit debuut zelfs een wereldwijde bestseller.

Stel je voor: je wordt wakker in een park, de...


Lezersrecensies (3)

urban leesvoer

door: Lautie 1 like
Wat een heerlijk verrassend verhaal heeft deze Engelse schrijver neergezet . Helaas vind ik de cover helemaal niet bij het boek passen en vind ik het genre eerder urban fantasy dan een thriller. Ook het plaatje en het zwart in de kaft past niet bij dit heerlijke verhaal. Oke , er worden een...

Gea

door: Gea Krikken-Elzing 1 like
Dit boek is een echte aanrader voor mensen die houden van thrillers, fantasy en ook het horror genre komt aan de orde. Ik heb volop genoten van dit boek en geef het een welverdiende 5 sterren.

door: lauren keuleers 2 likes
recensie deel 1

Geheugenverlies is niet iets wat iedereen doormaakt. Ook bij bewustzijn komen in een park in Londen in de gietende regen met een lichaam dat bont en blauw is geslagen en omringd door lijken met latexhandschoenen is geen alledaagse ervaring. Toch begint Daniel O’Malley zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook