De kick en de gevaren van internet-daten

0

Internet-daten is een uitkomst voor mensen die te verlegen zijn om zomaar iemand aan te spreken, en voor mensen die zich niet (meer) in het uitgaansleven willen begeven om hun droompartner tegen het lijf te lopen. Steeds meer mensen schrijven zich in op dating-sites en het is volkomen geaccepteerd om op die manier een partner te zoeken en te vinden.
Anna van Wittenberghe stortte zich in de cyberwereld van het internet-daten en ervoer zelf hoe verslavend het is om profielen te ontleden, hoe verrassend en soms onthutsend een ontmoeting kan zijn en hoe lachwekkend sommige mannen zich gedragen. Zij schrok van het gebrek aan grenzen en gedragsregels voor internet-daten, en van de emotionele en fysieke gevaren die daaraan kleven.
Om iedereen te waarschuwen voor de valkuilen die daten via het net met zich meebrengt om al haar leuke ervaringen en bruikbare tips met andere internet-daters te delen, schreef Van Wittenberghe het boek De kick en de gevaren van internet-daten. Een boek dat doorspekt is met haar eigen - vaak hilarische - ervaringen en die van andere vrouwen mannen in binnen- en buitenland.
Anna van Wittenberghe was jarenlang hoofdredacteur van verschillende tijdschriften en werkt nu zelfstandig, onder meer als redacteur beauty, gezondheid & psyche, en als auteur van boeken over deze aangename zaken.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
15 november 2006
Uitgeverij
FMB Uitgevers
ISBN
9789049999483
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic