De twijfelmoeder

2

Iedereen lijkt er maar van uit te gaan dat elke vrouw moeder wil worden. Maar waarom is moeder worden eigenlijk de norm en ervan afzien afwijkend? En wat kun je verwachten als je er zelf niet zo zeker van bent of je moeder wilt worden? In De twijfelmoeder onderzoekt Patricia de Ryck de twijfels die je als hedendaagse vrouw kan ervaren over de vraag of je kinderen wil. Ze beschrijft de druk van buitenaf; van ouders en schoonouders tot je partner of wildvreemden, en duikt dieper in alle twijfels rondom een kinderwens om zo bewust tot een eigen besluit te komen.

De twijfelmoeder is een vlotte, praktische en nuchtere gids voor een gegronde beslissing over het moederschap. Wars van enig vooroordeel, gebaseerd op de ervaringen van de auteur, diepgravend onderzoek en talrijke interviews, is dit het boek dat elke vrouw zou moeten lezen voor ze besluit moeder te worden – of niet.

Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
12 maart 2019
Uitgeverij
Harpercollins
ISBN
9789402702347 , 9789402757644

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,50 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,50 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Een actueel boek en leidraad als hulp bij beslissen zwanger worden ja of nee

door: fany 1 like
De Twijfelmoeder is een actueel boek en een een leidraad om je op weg te helpen om te beslissen of je wel of niet een kind wil of kan krijgen. In deze moderne tijd lijkt het vanzelfsprekend dat we een keuze hebben, maar in de praktijk is er vaak druk van overal. Zelfs nu blijkt het nog steeds de...
ebook

De keuze voor het moederschap - niet zo vanzelfsprekend als het soms lijkt!

door: Daniëlle 1 like
De verwachtingen zijn hoog na het lezen van de synopsis - voor mij althans. Deze gids zou je kunnen helpen bij het maken van een keuze. Spoiler: na deze gids zijn je twijfels niet per se weggenomen, wellicht dat er zelfs meer zijn bijgekomen! Wat erg wordt benadrukt is het feit dat er geen foute...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic