De vrolijke tafel

12

Artikelen 6 Lijsten 1
Feestrecepten voor elke dag

Samen eten is altijd leuker, met vrienden, familie, collega's of de buren. Maar hoe pak je dat aan, koken voor een gezelschap? Hoeveel mensen je ook over de vloer krijgt, dit nieuwe, sfeervolle kookboek van Karin Luiten biedt volop inspiratie voor de meest uiteenlopende eetfeestjes. Haar kleurrijke, vrolijke gerechten zijn ideaal om met elkaar te delen, maar ook om samen te maken. Vooraf bereiden of meenemen? Ook geen punt.

Karins recepten kenmerken zich bovendien door een mix van verse ingrediënten en goed verkrijgbare producten uit de supermarkt. Een spontane zomerpicknick in het park, een zwierige pastaparty, een Bollywood tv-avondje met hartverwarmende Indiase curry's, je even in Frankrijk wanen met een feestelijke buitenlunch... Heus, met De vrolijke tafel is het voortaan allemaal een fluitje van een cent!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
23 oktober 2015
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046820070 , 9789046821619


Artikelen over De vrolijke tafel

Karin Luiten: Liefde voor koken
19 december 2015 2 likes
Hebban Culinair Weekoverzicht #45
07 november 2015 2 likes
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Heerlijk ontspannen van elk ‘feestje’ genieten

door Maaike Ebbinge op 20-12-2015

Karin Luiten (alias Koken met Karin) lacht je warm toe vanaf de kaft van haar nieuwste boek De vrolijke tafel. Het hele boek lacht. De vrolijkheid spat eraf. Elke dag feest; zo is het bedoeld. Het boek is ingedeeld naar feestjes en partijtjes maar het achterliggende idee, achter de meer dan 150 recepten, is dat ze ook op een doordeweekse dinsdag aantrekkelijk zijn om te maken. Het motto van Koken...


Lezersrecensies (1)

Mijn favoriete kookboek van 2015

door: Jeanette van Culinette's Kookpunt 1 like
Ze heeft het weer gedaan onze Karin Luiten. Haar tiende kookboek “De vrolijke tafel” gaat niet alleen over feestjes maar is ook een feestje. Zeg maar rustig een feest. Een stevige dikke hardcover met een gewicht van bijna een kilo vol met feestrecepten voor elke dag. Het tiende boek in het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic