Eet als een expert

, , ,

14

Artikelen 1 Lijsten 1
Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!

I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
31 mei 2016
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021561523 , 9789021571539


Artikelen over Eet als een expert

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Op prettige manier goed beeld van gezond eten

door Natascha van der Stelt op 20-01-2017

Weet jij hoe je gezond kunt eten? Is melk goed voor elk? Zijn noten gezond? En hoe zit dat met brood? In het boek Eet als een expert geven vier experts op het gebied van voeding antwoord op deze en nog veel meer vragen. De vier experts zijn opgeleid in de voedings- en gezondheidswetenschappen en werken onder andere voor de website I’m a foodie. Het doel van dit platform is mensen informeren over...


Lezersrecensies (2)

eindelijk een wetenschappelijk onderbouwd boek over voeding

door: WilBot 1 like
Ik heb nu eindelijk meer weet van de wetenschap achter voeding, wat wel en niet gezond is. Nu kan ik bewuste keuzes maken en mijn voeding nog meer fine-tunen. Ook krijg je tips voor meer variatie van gezonde lunch, want bij variatie ontbreekt het nog wel eens. Dus nu lekker geïnspireerd aan de...

Goed onderbouwd

door: Linda B. 1 like
Echt een supergaaf boek met een perfecte verhouding in informatie en recepten. Ik had al veel kookboeken, deze is zeker een goede aanvulling. Het boek brengt (wetenschappelijk onderbouwt) het nut en onzin van huidige voedseltrends naar voren. Voor mij een zeer fijn boek. Ik word erg vrolijk van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic