Europa draait door

1

Artikelen 1
Europa draait door

Vluchtelingen afgeslacht 24/7
Parijs - Brussel - Keulen - Stockholm

Actuele thriller

Een paar maanden na de aanslagen in Zaventem. Bij de Eiffeltoren worden de afgehakte hoofden van bootvluchtelingen gevonden. Uit de monden steekt hun paspoort met de boodschap van de Europa Engel.
De Europese steden zijn in de ban van een reeks weerzinwekkende onthoofdingen. Spanningen tussen bevolkingsgroepen escaleren, overheden zijn in opperste paraatheid. Politie en justitie tasten in het duister. Misdaadverslaggever Gunnar Dahlgren kan deze daad van extreme vreemdelingenhaat niet van zich af zetten, een kindertekening is zijn enige houvast. Dahlgren vecht tegen de Europa Engel maar wordt ingehaald door zijn eigen verleden.

Richard Koekkoek schreef ondermeer voor diverse bladen van Wegener en uitgeverij Maasland. Vorig jaar verscheen zijn roman Bloedkus. Hij werkte als freelance journalist in Israël, Estland en Scandinavië.

Quotes Europa draait door:

'Levensecht, dit mag nooit gebeuren' - VN

'Als in een cycloon,ontsnappen is onmogelijk' - Nordic Thrillers

'Koekkoek is razend' - Arild Livman

'Gunnar Dahlgren versus de Europa Engel,wat een vondst!' - Willy Desmet
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
340
Laatste editie
11 april 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Koekkoek en van Hof
ISBN
9789082326239


Artikelen over Europa draait door

  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

Je zit er direct midden in.

door: Inge Otter-helder 1 like
Europa verandert , actuele gebeurtenissen beïnvloeden dat proces dagelijks en de verdeeldheid is groter dan ik zou bijna willen zeggen ooit! Aanslagen , haat, dood en verderf zijn helaas niet meer uit de realiteit te bannen. Voormalig verslaggever Gunnar Dahlgren heeft dat persoonlijk meegemaakt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic