Gestolen onschuld

39

Ahalya van zeventien en Sita van vijftien raken tijdens de tsunami in 2004 hun hele familie kwijt. Op zoek naar hulp worden ze door een tussenhandelaar verkocht aan een pooier in de sloppenwijken van het Indiase Mumbai.

In Amerika heeft advocaat Thomas Clarke heeft ondertussen andere zorgen. Zijn huwelijk is op de klippen gelopen en zijn vrouw is naar haar ouders in Mumbai vertrokken. En ook op zijn werk zijn grote problemen. Dan neemt hij een rigoureus besluit. Hij reist haar achterna en gaat pro-deo werken voor CASE, Coalition Against Sexual Exploitation.

Met hulp van CASE weet hij Ahalya te bevrijden maar Sita is spoorloos verdwenen. Thomas bijt zich vast in de zaak en is vastbesloten om het meisje te vinden. Maar herwint hij daarmee ook het hart van zijn vrouw?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
A walk across the sun
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Els van Son
Laatste editie
28 september 2012
Uitgeverij
Luitingh
ISBN
9789024538881 , 9789024559022 , 9789024538867
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Corban Addison - "Gestolen Onschuld"

door: Yente V. 1 like
Corban Addison, advocaat en voorvechter in de strijd tegen moderne slavernij en kindermishandeling, wil met zijn boek duidelijk maken dat er nog altijd sprake is van zulke praktijken en dit over de hele wereld. Hij reisde naar India en zocht daar inspiratie voor zijn boek. Hij zag met zijn eigen...

Recensie Gestolen onschuld

door: Elbert Grift 1 like
Als door een wonder ontspringen 2 zusjes de tsunami van 2004, radeloos gaan ze op zoek naar hulp, en denken die te vinden in een vriend van hun vader, maar die brengt ze in verkeerde handen. Voordat ze beseffen wat er gebeurt belandden de 2 jonge zusjes in de gedwongen prostitutie, een niets...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic