Gevangen in het web

45

Lijsten 1 Spots 2

Vanachter zijn raam volgt de oude Johansen dagelijks het liefdesleven van de jonge en levenslustige Reidun Rosemdal. Tot Reidun plotseling op brute wijze wordt vermoord. De politie van Oslo wordt erbij gehaald en op hun zoektocht naar de moordenaar stuiten de inspecteurs Gunnarstranda en Frølich op pornografische lectuur, en dat niet alleen in de woning van de heer Johansen. Wie zijn degenen die het bed met Reidun hebben gedeeld? Welke geheimen verbergt de computerfirma, waar Reidun het laatst heeft gewerkt? En wat heeft Johansen op de dag van de moord gezien?

Verschenen in
Serie
Gunnarstranda & Frank Frølich (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
28 oktober 2009
Uitgeverij
Signatuur
ISBN
9789056722517 , 9789044962147


Door lezers

Met mijn neus in de boeken / Wat las ik deze maand? 04/2018
30 april 2018 63 reacties
Thriller Club / Begin jij ook graag bij het begin?
16 maart 2018 23 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Recensie Gevangen in het web

door: lina kramer 1 like
Je hebt van die boeken die je gelijk pakken..En dit is weer zo'n boek,gelijk vanaf het begin wil je verder lezen,weten hoe het afloopt..Ik ben nu ongeveer op de helft en heb het boek dus nog niet uit,maar tot nu toe een heel goed boek.. Groetjes Lina

Recensie Gevangen in het web

door: 78nl 1 like
Ik vind zijn thrillers altijd wel fijn om te lezen. Maar deze keer zijn er aan het einde nog een aantal dingen die niet echt kloppen. Het verhaal zit niet helemaal goed in elkaar. En toch is het wel lekker om te lezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic