Greek

1

Artikelen 1

George Calombaris, bekend van televisie als gewaardeerd jurylid van Masterchef Australië, neemt je mee naar zijn culinaire roots: de Griekse keuken.
Met Greek heb je een masterclass Grieken koken in handen maar dan wel met de moderne twist van Calombaris, een culinair alleskunner en restaurateur van meerdere succesvolle restaurants.

Traditionele schotels als pasticcio (Hellenistische pastaschotel) of aubergines met pijnboompitten, rozijnen & tahin wisselen af met moderne Griekse gerechten: softshell krab met verse kruiden, honing & mayonaise en kofta op een open pitabroodje met munt, citroen en yoghurt.

Van snacks tot en met desserts en basisrecepten, waarbij uiteraard de gerechten uit moeders'keuken niet mogen ontbreken: met Greek proef je de Griekse keuken thuis op je bord.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
310
Laatste editie
08 juni 2016
Uitgeverij
Good Cook B.V.
ISBN
9789461431479


Artikelen over Greek

Hebban Sterrenparade (22)
19 juni 2016 2 likes
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €14,95 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Een schitterend, persoonlijk en 'maakbaar' kookboek

door: Evie Peters 1 like
De Australische versie van Masterchef is al jaren mateloos populair in Nederland (in 2015 keken er gemiddeld 400.000 mensen dagelijks naar de wedstrijd!). Jurylid en chef-kok Calombaris is één van de gezichten van het programma en zijn kookstijl kan zich goed laten omschrijven als enthousiast,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic