Het groot complimentenboek

,

3

Spots 1

Het is heerlijk als iemand je laat weten dat je er goed uitziet, dat je een bijzondere prestatie hebt geleverd of dat je veel voor hem of haar betekent. Complimenten zijn altijd welkom, maar waarom zijn we er dan zo zuinig mee? Ontdek hoe je thuis en op het werk mensen kunt waarderen met originele, oprechte complimenten.
Hoe geef je een goed compliment? Welke valkuilen moet je vermijden bij het geven van complimenten? Hoe neem je complimenten in ontvangst? Geen vraag blijft onbeantwoord in dit veelzijdige boek. Ontdek de kracht van waardering en maak van complimenteren je tweede natuur.
De bekende lichaamstaaldeskundige Frank van Marwijk (auteur van de bestseller Manipuleren kun je leren) en waarderingsexpert Hans Poortvliet hebben samen een uniek en prachtig vormgegeven boek geschreven over een van de meest onderschatte aspecten van de menselijke psychologie.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
11 juli 2017
Uitgeverij
Uitgeverij Haystack
ISBN
9789461260376


Door lezers

World of Tau / Complimenten
31 oktober 2017 37 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 26,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 26,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Verrassend managementboek

door: *Tau* 3 likes
Denk je bij het woord ‘managementboek’ ook: “Dat is saai en niets voor mij?” Stel dan je mening maar even bij! Sommige managementboeken behandelen immers boeiende thema’s die voor iedereen interessant zijn. Neem nu bijvoorbeeld ‘Het Groot Complimentenboek’. Dat heeft als uitgangspunt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic