Het Utopia experiment

,

12

Dresner Industries presenteert een revolutionair nieuw product: de Merge. Een technologische uitbreiding van de waarneming die direct gekoppeld is aan de menselijke hersenen. Aan kolonel Jon Smith wordt gevraagd het militaire potentieel te bepalen van het apparaat en de bijbehorende implantaten. Hij ontdekt dat de Merge een nieuwe manier van oorlog voeren mogelijk maakt. Een uitvinding die niet in handen van Amerika's vijanden mag komen.

Is de Merge wel zo'n zegen voor de mensheid als Dresner beweert? En wat is het verband met een bizarre slachting in Afghanistan? Het is duidelijk dat Dresner iets verbergt, maar wat? Jon Smith en Randi Russell zijn vastbesloten om met gevaar voor eigen leven de waarheid te achterhalen die hun tegenstanders tot elke prijs geheim willen houden. Wat is zijn verborgen agenda?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Utopia Experiment
Serie
Jon Smith (10)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Robert Vernooy
Laatste editie
15 mei 2014
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024529490 , 9789024562497 , 9789021015484

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Veel spanning

door Anne Terwisscha op 06-11-2013

Er wordt door verschillende auteurs gewerkt aan de serie rondom microbioloog en kolonel Jon Smith. Kyle Mills tekende voor het elfde boek in de serie (evenals in het vorige deel vergeet uitgeverij Luitingh-Sijthoff om deel acht, De Vulcanus obsessie, in de opsomming te vermelden). Mills schreef eerder over Jon Smith in Het Ares akkoord.

Het Utopia experiment handelt over de Merge, een soort...


Lezersrecensies (1)

een diepgang als een platte pannenkoek

door: Eric Van Damme 1 like
Wanneer de plot al vanaf het begin wordt weggegeven moet je meemaken dat de hoofdpersonen in het boek moeizaam zoeken en vooruitgang boeken in een verhaal dat je als lezer reeds op voorhand weet. Ook de afloop kan je op voorhand raden. Voeg daarbij een slechte vertaling waarin 'hij, 'zij' en 'hen'...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic