Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Het Utopia experiment
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 10 3 8 2 2 1 0
VN:

Het Utopia experiment

25

Gelezen 35 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 16 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

Dresner Industries presenteert een revolutionair nieuw product: de Merge. Een technologische uitbreiding van de waarneming die direct gekoppeld is aan de menselijke hersenen. Aan kolonel Jon Smith wordt gevraagd het militaire potentieel te bepalen van het apparaat en de bijbehorende implantaten. Hij ontdekt dat de Merge een nieuwe manier van oorlog voeren mogelijk maakt. Een uitvinding die niet in handen van Amerika's vijanden mag komen.

Is de Merge wel zo'n zegen voor de mensheid als Dresner beweert? En wat is het verband met een bizarre slachting in Afghanistan? Het is duidelijk dat Dresner iets verbergt, maar wat? Jon Smith en Randi Russell zijn vastbesloten om met gevaar voor eigen leven de waarheid te achterhalen die hun tegenstanders tot elke prijs geheim willen houden. Wat is zijn verborgen agenda?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
The Utopia Experiment
Serie
Jon Smith (10)
Vertaald door
Robert Vernooy
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
03 oktober 2013
Laatste editie
15 mei 2014
ISBN
9789024529490 , 9789024562497 , 9789021015484
Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Veel spanning

door: Anne Terwisscha 1 like

Er wordt door verschillende auteurs gewerkt aan de serie rondom microbioloog en kolonel Jon Smith. Kyle Mills tekende voor het elfde boek in de serie (evenals in het vorige deel vergeet uitgeverij Luitingh-Sijthoff om deel acht, De Vulcanus obsessie, in de opsomming te vermelden). Mills schreef...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het Utopia experiment

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.