Hou je ogen open

48

Artikelen 1 Lijsten 1 Top25's 2

‘Hou je ogen open’ is na ‘Hou je adem in’ de nieuwe thriller van Holly Seddon. Tweelingzussen Robin en Sarah hebben elkaar in geen jaren gesproken. Sarahs man heeft haar op straat gezet en ze mag haar kindje niet zien. Ze probeert er alles aan te doen om haar dochter weer terug te krijgen en niet te bezwijken onder haar geheimen. Ze wil in het reine komen met haar verleden, en moet daarvoor haar tweelingzus Robin zien te vinden. Robin verlaat nooit haar huis. Maar ze kan zich niet volledig voor de wereld afsluiten. Iemand uit haar verleden is teruggekeerd en zet alles op alles haar leven binnen te dringen: Sarah is namelijk niet de enige die op zoek is naar Robin. De band tussen zussen en duistere familiegeheimen staan centraal in ‘Hou je ogen open’ van Holly Seddon. Een ijzingwekkende thriller die de lezer nog lang zal bijblijven.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
27 februari 2018
Uitgeverij
Ambo|Anthos
ISBN
9789026339233 , 9789026339240 , 9789026344381


Artikelen over Hou je ogen open

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijBestel dit luisterboek voor  €12,99 bij

bestellen

Hebban recensie

Prachtig geconstrueerde spannende roman

door Anique Mulder op 21-04-2018

Holly Seddon debuteerde twee jaar geleden met Hou je adem in en dat werd meteen een groot succes. Des te lastiger is het om daarna een waardig opvolger te schrijven. Seddon heeft de snelle perspectiefwisselingen, korte hoofdstukken en type plot hetzelfde gehouden in Hou je ogen open. Met nieuwe personages en een nieuwe setting weet ze wederom een hoog niveau te halen.

Sarah en Robin zijn...


Lezersrecensies (2)

Hou je ogen open

door: Bianca 1 like
Titel: Hou je ogen open Auteur: Holly Seddon Uitgever: Ambo/Anthos uitgevers Verschijningsdatum: 27-02-2018 Aantal blz.: 359 Over de auteur: Holly Seddon groeide op in Devon en woont in Amsterdam met haar echtgenoot en vier kinderen. Ze werkt als freelance journalist voor diverse kranten en...

Indringende psychologische thriller

door: Joop Liefaard 1 like
Robin en Sarah Marshall zijn tweelingzussen die elkaar al jaren niet gesproken hebben. Ze weten van elkaar niet eens waar ze wonen. Robin ruilde haar succesvolle carrière als popmuzikant in voor een teruggetrokken leven en verlaat nooit haar huis. Sarah is door haar man op straat gezet en mag haar...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic