Ik ben niet van suiker !
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 0 2 0 1 0

Ik ben niet van suiker !

2

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair Artikelen 8   Topics 0
In dit vlot en informatief geschreven receptenboek legt zanger/entertainer Gordon aan de hand van zelfbedachte recepten uit wat je kunt doen om suikerbommen te omzeilen.
'Veel mensen worstelen hun leven lang al met hun gewicht. Minder eten, meer bewegen. Daar kun je het mee doen. Natuurlijk is dat waar, maar over suiker als grote boosdoener wordt meestal niet gesproken. Onze bewerkte voeding van tegenwoordig bevat gewoon heel veel suiker. In de supermarkt zetten die stiekeme suikers je vaak op een dwaalspoor. Slik niet alles voor zoete koek, veranderen kun je zelf.
Ik strijd mijn hele leven al tegen overgewicht, soms met succes en ook vaak weer terugvallend in oude 'slechte' gewoontes en eetpatronen. Sinds mijn 35ste ben ik diabetespatiënt. Dit receptenboek bevat gerechten, ideeën, tips and tricks voor een stabiel en gezond leef- en eetpatroon. Zonder suikerzoete misleiding, weggestopt in een product.
Gezonde gerechten dus, simpel en lekker, voor jezelf, voor familie en vrienden. Zonder te veel poespas, gewoon puur en bewust eten. Gooi vooroordelen overboord, durf het aan en start een leven met gezondheid in balans. Blozend welteverstaan!'
X Gordon
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Uitgeverij
Splint Media B.V.
Eerste editie
13 november 2015
Laatste editie
13 november 2015
ISBN
9789082417708


Boekinformatie wijzigenReacties op: Ik ben niet van suiker !

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.