Op goochelavontuur met de familie Kazan

0

Kijk maar eens goed naar de familie Kazàn. Want dit zijn nu échte goochelaars. Nu moet je met goochelaars altijd een beetje opletten, want voordat je het weet ben je hups, foetsie, verdwenen. Op goochelavontuur met de familie Kazàn is een spannend verhaal waarin kinderen samen met de bekende goochelfamilie Kazàn de wereld van het goochelen ontdekken. In het met prachtige tekeningen geïllustreerde boek staan leuke weetjes over goochelen en verklapt de familie Kazàn de geheimen achter maar liefst vijftien boeiende goocheltrucs. Bovendien neem de familie Kazàn je mee in een spannend verhaal waarin je samen met hun de wereld van het goochelen ontdekt. Ga mee op een spannende zoektocht naar de zeven verdwenen sterren. Laat je meevoeren langs sterrenbeelden, spiegelkamers, sprookjesfiguren, de geest uit de fles en een enge sterrenheks. En pas op! De gevaarlijke draak Draco loert overal... Ga mee op goochelavontuur!

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Jeugd & Kind (non-fictie)
Laatste editie
15 september 2015
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045211411

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    Marjoke Eikelenboom Genreclub

Alleen leuk voor goochelliefhebbers

door Marjoke Eikelenboom op 25-06-2016

Wie heeft ze nog nooit gezien? Goochelaar Hans Kazàn of zijn kinderen die als Magic Unlimited met hun wervelende show over de wereld reizen? Een verhaal over zo’n familie moet wel verrassend zijn, met veel onverwachte wendingen en natuurlijk veel magie.  

Magie zit er volop in het verhaal. Het gezin Kazàn raakt verwikkelt in een strijd om de sterren. Hun tegenstander is niemand minder dan Draco,...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic