Secretary Journals - Een zakelijke trip
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 1 3 0 2 0 1 0

Secretary Journals - Aan de Costa Blanca

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Secretary Journals, een boekenreeks, gaat over het wel en wee van de jonge secretaresse Jo-Anna. In haar turbulente leventje van drukke baan en veeleisende managers staat zij elke keer opnieuw voor verrassingen.
Jennefer Zuniga-De Jong, zelf directiesecretaresse in hart en nieren, schrijft in haar boeken Secretary Journals over het leven van een secretaresse. Daarbij put ze voor een deel uit haar eigen ervaringen. Haar fantasie en vlotte manier van vertellen maakt dat deze reeks een genot is om te lezen. Geschreven door secretaresses, voor secretaresses, maar ook voor alle andere (jonge)dames die van een lekker leesbaar boek willen genieten.
Deel drie 'Aan de Costa Blanca' speelt zich af in Spanje. Jo-Anna en haar team reizen af naar het zonnige zuiden om daar de feestelijke opening van het eerste nieuwe filiaal van XzentriX bij te wonen. Of de deadline gehaald wordt is nog maar de vraag. Het team moet alles uit de kast trekken om de oplevering te halen. Gaat het lukken? Ook Max is tegen alle afspraken in weer aanwezig. Natuurlijk laait onbedoeld en tegen beter weten in de liefde weer in alle hevigheid op. Zou hij dan eindelijk zijn hart durven volgen? En wat doet Kyra ineens in Spanje?
+


Genre
Literatuur & Romans
Pockets literaire fictie
Uitgeverij
Uitgeverij Oostland
Eerste editie
01 december 2016
Laatste editie
30 maart 2017
ISBN
9789492212160 , 9789492212160 , 9789492212160


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Jennefer
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Secretary Journals - Aan de Costa Blanca

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.