Advertentie
Tempo

Tempo

5
Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 2
Fantasy & SF   Topics 0
Het jaar 625, vijf jaar nadat Bliksem Saker zijn plaats als Boogschutter in de cirkel van onsterfelijken innam. Wanneer hij na lange tijd thuiskomt op verlof laait de oude rivaliteit met zijn broer Gier weer op. Een weddenschap plaatst de broers tegenover elkaar in een dodelijke arena.
Maar Saker heeft een andere reden om naar Micawater terug te keren. Wanneer een lid van de cirkel trouwt zal de Keizer de bruid ook onsterfelijk maken. Zal het Saker lukken zijn geliefde eeuwig bij zich te houden, ook al druist hun relatie tegen elk taboe in?
'Tempo' speelt zich af in dezelfde wereld als 'Het Rad van Fortuin' en Swainstons romans over het Kasteel en zijn cirkel van onsterfelijken, maar kennis van deze boeken is niet nodig om van het verhaal te kunnen genieten.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
44
Uitgeverij
Quasis Uitgevers
Laatste editie
22 mei 2017
ISBN
9789492099266
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Boeiend en origineel fantasyverhaal

door: Johan Klein Haneveld 1 like
7,5 Ik moet nodig langer werk van Steph Swainston lezen. Dit boekje smaakte in elk geval naar meer. Op basis van dit verhaal moet haar fantasy behoorlijk origineel zijn (onsterfelijke strijders, mensen met vleugels, insecten als bedreiging), goed geschreven en draaiend om menselijke emoties en...

Een spannend verhaal

door: Princess Marcella 1 like
Dit boekje is een titel uit de Splinter reeks. Een reeks van verhalen in boekvorm. Bliksem Saker, Boogschutter in de cirkel van onsterfelijken, wordt uitgedaagd door zijn broer Gier om voor zijn eer en geliefde te strijden in een wagenrennen in de arena. Zal hij deze wedren overleven.... Dit...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook