Ten oosten van de zon

11

Spots 2 Top25's 1

Liliane is bijna twintig als een ontmoeting met de arts en zendeling Baxter haar rustige leven volledig verandert. Hartstochtelijk verliefd besluit ze haar beschermde bestaan in te ruilen voor een gevaarlijke, onbekende toekomst als verpleegster in Simbayo, diep in het hart van de Afrikaanse jungle. In de verzengende hitte van het tropische regenwoud wordt Liliane een vrouw. Daar wordt ook haar dochter Carolyn geboren. Deze zet haar moeders werk voort, om dat uiteindelijk over te dragen aan haar eigen dochter. Nooit twijfelen de drie vrouwen aan hun keuze - zelfs niet als hun leven en de mannen die zij liefhebben in gevaar komen. Ten oosten van de zon is het verhaal van drie generaties uitzonderlijke vrouwen in de ontoegankelijke binnenlanden van Afrika. Hun levens worden getekend door ongekende ontberingen, maar ook door hun gepassioneerde kracht om echt lief te hebben.

Oorspronkelijke titel
East of the sun
Genre
Feelgood , Romantiek
Uitgeverij
Kadmos B.V.
ISBN
9789067902243


Door lezers

Chick loves books / Mijn Reading Challenge 2018
28 december 2018 28 reacties
Feelgood Club / Diversiteit in boeken volgens de vrienden van de Feelgood Club
31 oktober 2018 11 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Prachtige familie-kroniek

door: Francisca den Otter 2 reacties 1 like
Familiekroniek is wellicht niet helemaal correct, daar het voornamelijk de vrouwen betreft en in mindere mate de rest van de familie, maar toch denk ik dat dit het beste de lading dekt. In dit, dikke, boek volg je het leven van Liliane vanaf dat ze 20 is. Aan het einde van het boek is ze 75 en...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic