The dumpling sisters

1

Artikelen 4 Lijsten 1
The Dumpling Sisters, Amy en Julie Zhang, zijn letterlijk opgegroeid in de rollende keuken van hun ouders, die wekelijks vanuit de auto op de markt hun Chinese familiegerechten verkochten. Of
zoals ze het zelf letterlijk zeggen: 'Er stroomt geen bloed maar sojasaus door onze aderen.' Op YouTube werden The Dumpling Sisters een fenomeen: hun aanstekelijke how-to video's werden direct opgepikt en dit resulteert in hun eerste kookboek.

Van kleine gerechtjes (Yum cha) zoals dumplings en gestoomde broodjes met vlees tot en met grootse Kantonese buffetten; van makkelijk en snel te bereiden gerechten (Chineasy) tot diverse uiteen- lopende noedelgerechten en desserts: van dim sum, mapo tofu tot en met tijgercake. Bovendien geven The Dumpling Sisters goede uitleg over de typische Chinese kooktechnieken, de voorraadkast en tips & trucs.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
13 oktober 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431332


Artikelen over The dumpling sisters

'Waat' The Dumpling Sisters
10 november 2015 1 like
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Heerlijk, makkelijk en snel

door Marieke Pulles op 10-11-2015

The Dumpling sisters zijn zussen en hobbykoks die via een blog en youtube-filmpjes de wereld hebben kennis laten maken met het bereiden van Chinese gerechten. Hun vader had een eetkraam op de markt waar het hele gezin in meehielp. Amy is chemie gaan studeren en Julie criminologie, maar na hun afstuderen zijn ze terug gekeerd naar hun culinaire roots. Voorafgaand aan de recepten, worden de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic