Tot in eeuwigheid

52

Commissaris Erik Winter neemt zich voor om binnenkort te stoppen met roken, een jaar vrij te nemen en daarna pas weer eens verder te kijken. Maar voordat hij daar zelfs maar aan kan denken, moet hij eerst een zeer afschuwelijke moord oplossen.
Een seriemoordenaar blijkt het op jonge vrouwen voorzien te hebben. De plaats van de misdaad is een park in Göteborg.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Låt det aldrig ta slut
Serie
Erik Winter (4)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
16 februari 2010
Uitgeverij
Signatuur
ISBN
9789056721411 , 9789044964264
Advertentie

Hebban recensie

Trillinkjes

door Gerd Boeren op 19-12-2004

Ik hou van inspecteursreeksen waarbij het privé-leven van de speurder een belangrijke verhaallijn is in het boek. Die persoonlijke voorkeur vind je terug in mijn topdrie voor 2004, met Izzo (Fabio Montale), Rankin (John Rebus) en Mankell (Kurt Wallander). Als Lindell (Cato Isaksen) ook een nieuw boek had in 2004, zou het dringen geweest zijn.
Met Tot in eeuwigheid leerde ik Edwardson kennen en...

Lezersrecensies (2)

door: paul dessing 1 like
Een enkele keer koop ik een thriller vanwege het aantal toegekende sterren in VN; zo ook dit boek dat 4 sterren meekreeg. Eerlijk is eerlijk, het verhaal op zich is verrassend genoeg en bevat voldoende spanningselementen, maar toch blijft het gevoel "dit is het net niet" prominent aanwezig.
In de...

door: Janneke Bouwman 1 like
Åke Edwardson schrijft leuke thrillers, maar toch vind ik ze minder goed dan van andere Scandinavische schrijvers zoals Henning Mankell en Arnaldur Indridason. Van die laatste 2 schrijvers 'moeten' de boeken per se zo gauw mogelijk uit omdat ze zo spannend zijn. De boeken van Edwardson kan ik...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic