Advertentie
Tuin der vervlogen tijden - Fantastische verhalenbundel

Tuin der vervlogen tijden - Fantastische verhalenbundel

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Tuin der vervlogen tijden: een verhalenbundel waar warmte, hoop en humor van de bladzijden spat. Je wordt meteen meegezogen in het verhaal en kan je identificeren met de hoofdpersoon. Van alledaagse gebeurtenissen tot buitengewone situaties die bij nader inzien heel gewoon blijken te zijn. Terugblikken op tijden van weleer die bij het ene verhaal tranen opwekken en bij het volgende verhaal een schaterlach. Die zich in het buitenland afspelen of gewoon onder de Hollandse wolken. Al met al: een heerlijke bundel vol fantastische verhalen, die lezen als een trein. Heerlijk ontspannen en toch reden genoeg om te gaan mijmeren. Met prachtige tekeningen van Guusje Sijbers. Een verhalenbundel die blijft hangen!
Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
98
Uitgeverij
Boekscout VOF
Laatste editie
14 december 2018
ISBN
9789402249767
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Dikke vette smile en een brok in je keel ... kan alle kanten op.

door: José 1 like
In een zucht en een scheet had ik dit pareltje verorberd! Wow, wat een prachtig samengestelde bundel. De diversiteit aan verhalen, op een clevere manier afgewisseld in genre. (Historische)Feiten met fictie gecombineerd, non-fictie en fictie gaan hand in hand. Een lach en een traan, persoonlijke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook