Voor het te laat is

Voor het te laat is

0
Rank 4702 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

In een welgestelde wijk van Savannah wordt een dode vrouw gevonden. De buurtbewoners zijn geschokt en voor misdaadverslaggever Harper McClain is de zaak nog verontrustender: het slachtoffer was een bekende van haar.
Naomi Scott was 24. Een rechtenstudente die als barmeisje werkte om de eindjes aan elkaar te knopen en die grootse plannen had voor de toekomst. Ze zou de wereld gaan veranderen. In plaats daarvan eindigde haar leven op straat, in het holst van de nacht, door een enkele kogel.

Er zijn geen getuigen, maar wel drie verdachten: Naomi’s vriendje, dat een crimineel verleden heeft waarvan hij zegt afstand te hebben genomen. Haar baas, die twee jaar geleden een ander jong barmeisje stalkte. En de zoon van de officier van justitie, Naomi’s ex. Alle drie de mannen beweren van Naomi te hebben gehouden. Maar Harper weet maar al te goed dat liefde de meest meedogenloze moordenaars maakt.

De pers over Voor het te laat is

‘Zoooooo goed! Een verrassende thriller met een fantastische hoofdpersoon. Smeek, leen, steel desnoods een exemplaar!’ C.J. Tudor, auteur van De krijtman

‘Een eersteklas thriller: razendsnel, intrigerend en met een vleugje romantiek.’ Kirkus Reviews
‘Harper is zo’n aantrekkelijk personage dat we kunnen wachten op een vervolg.’ Publishers Weekly

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Harper McClain (2)
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
22 augustus 2019
ISBN
9789022582503 , 9789402313635
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie