Weigering

25

Detective Sid Halley heeft zichzelf en zijn familie zes jaar geleden beloofd geen nieuwe zaken meer aan te nemen. Wanneer Sir Richard Stewart, voorzitter van de hippische bond, hem vraagt om enkele verdachte races te onderzoeken, weigert hij dan ook de zaak aan te nemen. Hij is ervan overtuigd dat niets hem zo ver kan krijgen zijn gevaarlijke oude vak weer op te pakken. Niets is minder waar. De volgende dag wordt Sir Richard dood gevonden. Sid ontvangt een duister telefoontje: als hij niet gauw in een rapport verklaart dat er geen sprake lijkt te zijn van vuil spel op de renbaan, zal hij het moeten ontgelden. Sid legt de bedreiging naast zich neer, maar al gauw escaleert de situatie volledig. Zelfs het gezin van Sid is niet meer veilig. Sid zal de confrontatie aan moet gaan, of zijn weigering met de dood moeten bekopen.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
19 januari 2016
Uitgeverij
Q
ISBN
9789021400587 , 9789021400570 , 9789046312360

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €11,99 bijHebban recensie

Alle goede dingen in drieën

door Cees van Rhienen op 18-02-2016

Het is niet vanzelfsprekend dat ouders hun talenten automatisch doorgeven aan het nageslacht. Wel komen kinderen van getalenteerde ouders in aanraking met die eigenschap en kunnen zij er flarden van overnemen. Is er dan ook nog de mogelijkheid dat een ouder min of meer als coach optreedt, dan ontstaat er voor de zoon een ideale situatie om in de voortrijdende trein van zijn vader te stappen. Zo...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic