Wolf

Wolf

46
Rank 59 Gelezen 42 Aan het lezen 10 Wil ik lezen 171 Favoriet 5 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0

Oorlogsveteraan Niels Oxen leeft een rustig leven in zijn appartement in een buitenwijk van Kopenhagen. Hij kijkt uit naar de tweewekelijkse bezoeken van zijn zoon, ook al loopt hun relatie niet altijd even soepel. Als Axel Mossman, het voormalige hoofd van de Deense politieke inlichtingendienst, hem vraagt of hij een vermiste boer op wil sporen in Jutland, zegt Oxen aanvankelijk nee. Maar wanneer hij ontdekt dat hij de klus kan combineren met een tripje met zijn zoon, zegt hij toch toe.

Oxens schijnbaar eenvoudige taak leidt hem naar onbekende terrein, waar verschillende soorten wolven zijn pad kruisen en hem terugvoeren naar het verleden van zijn voormalige partner Margrethe Franck. Haar verhaal blijkt veel geheimzinniger en duisterder dan iedereen voor mogelijk had gehouden.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Niels Oxen (4)
Aantal pagina’s
480
Laatste editie
19 maart 2019
ISBN
9789400510289 , 9789044977387
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Thriller Club / Thrillers maart 2019
01 maart 2019 31 reacties
Literatuur uit het hoge Noorden / Nieuwe thrillers op komst!
30 november 2018 41 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Bloedstollende thriller

door: deleestrein 1 like
De schrijver Jens Henrik Jensen liet met zijn vorige boeken uit de Oxen-serie al zien dat hij een fantastische thriller schrijver is. In zijn boeken Hondenmoorden, Schaduwmannen en Bevroren vlammen, volg je de oorlogsveteraan Niels Oxen. Niels hield aan zijn stationering in Afghanistan en Bosnië...

Genoten!

door: Kitty van der Panne 1 like
Het vierde deel met Niels Oxen kwam wat stroef op gang, maar dat werd gaandeweg meer dan goed gemaakt! De verschillende verhaallijnen komen mooi samen, met een goede spanningsboog en een verrassende ontknoping. Ik kijk nu al uit naar het volgende deel!
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook