Advertentie
Wolfskind

Wolfskind

7
Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 2
Literatuur & Romans Artikelen 2   Topics 0

Een roman over de vraag wanneer je het verleden los moet laten.
Archeoloog Vincent de Vree denkt de vondst van de eeuw te doen. Het moet hem de erkenning geven waar hij al zo lang naar verlangt. Het lot beslist echter anders. In een oud klooster ontmoet hij het bijzondere meisje Nova. Ze is wees en worstelt daardoor net als Vincent met het verleden. Samen proberen ze het bestaan van een nieuwe, nog veel spectaculairdere vondst te bewijzen: een Romeins aquaduct. Deze ontdekking moet de gevallen archeoloog in één klap zijn status teruggeven.
Met zijn tweede roman Wolfskind heeft Ton Vogels een ontroerend verhaal geschreven over zoeken en loslaten, over liefde en verraad, over de grens tussen waarheid en fantasie.

Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Salon des Refusés
Laatste editie
25 mei 2016
ISBN
9789082521719
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 1 4 3 3 3 2 0 1 0

Artikelen over Wolfskind

Hebban Sterrenparade (31)
21 augustus 2016
  Meer artikelen

Andere media

AD:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
VictorDLV Hebban Recensent

Levenslessen en een vleugje mystiek

door: VictorDLV

"Vincent de Vree was in de loop van de jaren steeds meer tot de conclusie gekomen dat het nemen van een rationeel besluit werd overschat." Op 29 september 2014 besluit archeoloog Vincent "het verschil te gaan maken." Hij zal de wereld schokken met zijn nieuwste opgraving. Precies zoals Heinz...

Grootse thematiek die werkt

door: Brouwpieter 1 like
Ik lees niet vaak nieuwe Nederlandse boeken (ik lees vooral wereldklassiekers en 'weird tales'). Waarschijnlijk vanwege mijn studie Nederlands waarbij ik de Nederlandse klassiekers vaak veel minder mooi en interessant vond dan bijvoorbeeld de Engelse en Amerikaanse, en ik ook niet zo houd van veel...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook