Advertentie

Zerk

30

Gelezen 34 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 22 Favoriet 1 Recensies 9
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 3 Top25's 1   Topics 0

Op Europa's grootste Joodse begraafplaats in Berlijn-Weissensee wordt een man vermoord aangetroffen op zijn eigen familiegraf. De Moordbrigade is het spoor naar de dader kwijt. Een journalist onderzoekt een mogelijk antisemitisch motief.

Voormalig hoofdcommissaris Wolfgang raakt geïntrigeerd en biedt de Moordbrigade zijn diensten aan. Maar hij moet zich afzijdig houden, want de onthullingen van de journalist zijn ingeslagen als een bom. De Weissenseemoord is een heet politiek hangijzer geworden.

Onverwacht raakt Wolfgang toch betrokken bij de zaak. Als kort na elkaar twee vrouwen worden vermoord, is dat nog maar de start van een reeks verwikkelingen die al snel zijn persoonlijke levenssfeer binnendringen.

Zerk is een beklemmende thriller die dreiging en obsessie ademt.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
Wolfgang (5)
Aantal pagina’s
439
Uitgeverij
Vrijdag, Uitgeverij
Eerste editie
10 april 2017
Laatste editie
10 april 2017
ISBN
9789460015250 , 9789460015403
Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (9)

Keuze van de redactie
Kees van Duyn Hebban Recensent

Vakkundig en sterk

door: Kees van Duyn

Al op haar dertiende jaar wist Ellen G(erretzen) dat ze een thriller wilde gaan schrijven. Ze las op dat moment haar eerste Agatha Christie en raakte verslingerd aan het spannende boek. Het heeft echter nog jaren geduurd voor ze haar droom werkelijkheid liet worden. Ze begon namelijk pas met...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zerk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.