Zilt zoet Zeeland

, ,

0

Artikelen 1

Natuur, cultuur en Zeeuwse kost, een smaakvolle reis door het land in zee.

Land van oesters en mosselen, maar ook van tuinders en telers. Een provincie van zilt en zoet: dat is Zeeland. De auteurs van 'Zilt Zoet Zeeland' nemen ons mee op een reis langs de kust, maar ook door het hart van de Zeeuwse eilanden. Langs Hollandse luchten en het Zeeuwse landschap, via gesprekken met vissers, tuinders, telers en bezoeken aan bevlogen chefs die koken met al dat moois dat om hen heen te vinden is. Zeeland heeft zo'n rijkdom aan verse ingrediënten te bieden dat het eten er zó vanuit de natuur op je bord lijkt te springen.
'Zilt Zoet Zeeland' is een prachtig reis-, kooken fotoboek waarin niet alleen veel aandacht is voor de overweldigende schoonheid van de Zeeuwse natuur, maar ook voor het belang van lokale producten.

Annette van Ruitenburg is een expert op het gebied van streekproducten. Samen met natuur- en culinair fotografe Ruth de Ruwe schreef zij eerder de boeken De smaak van Texel, De smaak van de Wadden en Liever Lokaal. Beiden wonen op Texel. Culinair journaliste Tanja van den Berge is geboren Zeeuwse en deelt haar voorliefde voor lokale producten en al het moois uit de natuur met Annette en Ruth.

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
25 juni 2016
Uitgeverij
Fontaine uitgevers
ISBN
9789059567078


Artikelen over Zilt zoet Zeeland

Hebban Sterrenparade (26)
17 juli 2016 7 likes
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 39,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 39,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic