Je had opgegeven



Toelichting aanvraag

Ik lees graag feelgood boeken, romans met een leuk einde. Erotische romans of Young adult boeken lees ik ook graag maar graag met een tikkeltje romantiek.

Deel de boekentipper

Jouw boekentip

Hallo Jessie

Wat leuk dat je een boekentip hebt aangevraagd.

NA, en feelgood, ik heb een paar leuke tips voor je.

Mijn eerste tip voor je is gelijk een serie uit het New Adult genre. Het is een serie die recent is uitgekomen en is van Roni Loren. Zij heeft vier boeken geschreven die gaan over overlevenden van een schoolschietpartij. Het is 12 jaar later en vier vriendinnen die destijds slachtoffers waren, maar overleefden, komen regelmatig bij elkaar. Na de schietpartij hebben ze een tijdcapsule begraven met daarin een brief aan hun latere zelf. Nu ze die weer lezen zien ze dat het niet  zijn geworden wat ze dachten. In elk deel staat een van de vier vriendinnen centraal. Ze hebben allemaal nog last van hun verleden (schuldgevoel), maar komen er nu aan toe om het te verwerken en ze vinden allemaal de liefde. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Het zijn echt hele mooie verhalen, met sterke personages, diepgang en een happy end.
Zij die ontkomen
Hij die blijft
Zij die vecht
Hij die vasthoudt

Mijn tweede tip is een heerlijke feelgood is. Het gaat om Geheim akkoord van Marieke Simons en het speelt zich af in de wereld van de boybands! Het meisje Aislingh verhuisd vanuit Ierland naar Nederland en gaat wonen bij haar jeugdvriend Thomas. Thomas speelt met drie andere jongens in een band. Ze mogen in het voorprogamma spelen van een beroemde band, maar de lead singers hebben een enorme hekel aan elkaar. Dan valt Aislingh als een blok voor Matthew, de zanger van Kaos en zit te tussen twee vuren. Wat is er zes jaar geleden toch gebeurd dat er nog zoveel boosheid is? Lees dit boek en kom daarachter. Het is leuk, een tikje spannend maar vooraal heerlijk romantisch!

Tot slot een boek waar je happy van wordt. Het is ook een YA en het heet De happiness goeroe van Jette Schroder. Als Iris haar vriendin helpt en voor 1 avond advies gaat geven als een soort waarzegster, blijkt ze enorm veel succes te hebben. Ze gaat mee door en wordt een hit op internet. Maar als het succes doorslaat blijken er ook negatieve kanten te ziten aan het succes. En dan is er ook nog een beneden buurman, die vreselijk loopt de knorrden, maar het is wel een lekker ding. Hoe dit afloopt voor Iris moet je zeker gaan lezen, want het is een geweldig leuk en happy boek!

Ik hoop dat de tips naar wens zijn, laat je nog weten wat je ervan vindt?

met groetMarieke Scheers



Deze tip werd gegeven door

Marieke Scheers

753 volgers
2301 boeken
23 favoriet
Hebban Recensent

Reacties op: dit advies

Meer boekentips