Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid


Je had opgegevenDeel de boekentipper

Jouw boekentip

Hoi Friedel, 

Leuk dat je onze Boekentipper uitprobeert! Altijd een uitdaging een boek te vinden dat je hopelijk nog niet kent en toch in je straatje past. Je hebt geen toelichting meegestuurd met je drie boeken, dus het wordt een beetje gokken. Ik ga ervan uit dat je op zoek bent naar een thriller.  

Als eerste een boek dat ik onlangs vijf sterren gaf: Hars van de Deense Ane Riel.

Hoofdpersonage is de zesjarige Liv, zij grijpt je bij de strot en laat je niet meer los. Hars is een heel bijzondere thriller: fascinerend, grimmig, huiveringwekkend en bij momenten toch zo liefdevol. Het is een boek dat blijft nazinderen, het is meeslepend en erg goed geschreven. Wil je meer weten, kun je altijd mijn recensie lezen.

En dan een boek dat iets ouder is: Soms lieg ik, het thrillerdebuut van de Britse Alice Feeney. Dit boek kun je met recht een psychologische thriller noemen. Bij momenten zenuwslopend en naar het einde toe zeer verrassend! 

Amber Reynolds ligt in coma. Hoewel ze niet kan bewegen en praten, hoort ze alles. Ze heeft geen idee wat er is gebeurd, maar is er wel van overtuigd dat ze niet door een ongeluk in het ziekenhuis is beland. Beetje bij beetje probeert ze haar herinneringen weer gaaf te krijgen. Haar man houdt niet meer van haar, daar is ze van overtuigd. Haar zus heeft meer geheimen dan goed is voor een mens. En dan is daar nog de doorgedraaide ex. Amber beseft dat ze in gevaar is, wakker worden is dus de boodschap. 

Ik hoop dat ik je enthousiast heb kunnen maken en ben ontzettend benieuwd of je de boeken binnenkort zult lezen. Je kunt rechtstreeks op deze tipmail reageren en iets laten weten.

Veel plezier!
Greet  Deze tip werd gegeven door

Greet Braem

672 volgers
1681 boeken
20 favoriet
Hebban Recensent

Reacties op: dit advies

Meer boekentips