Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Meld je   gratis  aan!

Hebban Boek van de Maand Challenge 2023-2024

Doe mee aan het leukste goede voornemen van het jaar: meer én leuker lezen! Log in of maak een account aan en start jouw challenge.

Maak nu een account aan en doe mee

Hebban Boek van de Maand Challenge 2023-2024

1.456
Boeken voorgenomen
4
Boeken gelezen
0
Challenges volbracht

Hebban Boek van de Maand

Eindelijk heeft Hebban ook haar eigen Boek van de Maand. Met dit nieuwe initiatief richten we ons op nieuwe boeken die volgens ons extra aandacht verdienen.

De Hebban Crew selecteert en leest de nieuwste boeken en maakt vervolgens een keuze voor het Boek van de Maand. Deze titel wordt uitgebreid besproken door de Crewleden, aangevuld met wisselende gastlezers uit het boekenvak en uit de community.

Het Hebban Boek van de Maand wordt de hele maand onder de aandacht gebracht op Hebban en op onze socials. Elke maand is er een exclusieve leesclub op Hebban met het Boek van de Maand. Je mag ook de op maat gemaakte discussieset gratis downloaden voor een bespreking van het boek in je eigen leesgroep.

Hoe werkt het?

In deze speciale Hebban Boek van de Maand Challenge laat je je leiden door de maandelijkse keuzes van het Hebban Panel. Lees je met ons mee?

Tip: heb je een boek al gelezen, vink dan op de betreffende boekpagina het boek als 'Gelezen' aan. Het telt dan automatisch mee voor deze Challenge (mits je deze Challenge bent aangegaan natuurlijk).

Je kunt ook nog steeds inschrijven voor de reguliere Hebban Reading Challenge. Geef het aantal boeken op dat je dit jaar wilt lezen en wij helpen je je persoonlijke doelstelling te halen. 

Zorg ervoor dat je de Hebban Challenge-nieuwsbrief in je persoonlijke profiel aan hebt staan, dan blijf je op de hoogte van de leukste exclusieve acties.

De boeken

September 2023