De challenge tot nu toe

5.504

Boeken voorgenomen
2.623

Boeken gelezen
0

Challenges volbracht


De Zeven Zussen

De Zeven Zussen-reeks van Lucinda Riley is zonder enige twijfel dé leessensatie van dit (en vorig) jaar. Inmiddels verschenen zes delen in de populaire serie en kunnen fans niet wachten tot het zevende boek, De zevende zus verschijnt op 6 mei 2021. Zullen Maia, Ally, Star, CeCe, Tiggy en Electra eindelijk ontdekken wie hun ontbrekende zevende zus is? Lees de boeken of herlees de hele serie.

Fanpage

Op deze fanpage kun je naar hartenlust praten over je favoriete boekenserie. Bespreek elk boek in de reeks uitgebreid met andere fans. Tref hier medelezers die, net als jij, vol ongeduld op Zon, het zesde boek, wachten en help uitgelezen lezers aan nieuwe auteurs, boeken en leestips. En ... wie denk jij dat de zevende zus kan zijn?

Naar de Lucinda Riley Fanpage 

De Challenge

In deze speciale Zeven Zussen Challenge gaan we natuurlijk alle boeken in de Zeven Zussen-reeks verslinden. Doe je mee?

Tip: heb je een boek al gelezen, vink dan op de betreffende boekpagina het boek als 'Gelezen' aan. Het telt dan automatisch mee voor deze Challenge (mits je deze Challenge bent aangegaan natuurlijk).

Je kunt ook nog steeds inschrijven voor de reguliere Hebban Reading Challenge. Geef het aantal boeken op dat je dit jaar wilt lezen en wij helpen je je persoonlijke doelstelling te halen. 

Zorg ervoor dat je de Hebban Challenge-nieuwsbrief in je persoonlijke profiel aan hebt staan, dan blijf je op de hoogte van de leukste exclusieve acties.

De boeken

Reacties op: De Zeven Zussen Challenge