Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Al meer dan 971deelnemers

De Zeven Zussen Challenge

Doe mee aan het leukste goede voornemen van het jaar: meer én leuker lezen! Log in of maak een account aan en start jouw challenge.

Maak nu een account aan en doe mee

De Zeven Zussen Challenge

7.768
Boeken voorgenomen
4.428
Boeken gelezen
233
Challenges volbracht

De Zeven Zussen

De Zeven Zussen-reeks van Lucinda Riley is zonder enige twijfel dé leessensatie van de afgelopen jaren. Inmiddels zijn alle delen verschenen, inclusief het allerlaatste deel – Atlas. Het verhaal van Pa Salt. Zullen Maia, Ally, Star, CeCe, Tiggy en Electra eindelijk alle antwoorden krijgen waar ze op hopen? Lees of herlees nu de hele serie.

Fanpage

Op deze fanpage kun je naar hartenlust praten over je favoriete boekenserie. Bespreek elk boek in de reeks uitgebreid met andere fans. Tref hier medelezers die, net als jij, vol ongeduld op de afsluiter hebben gewacht en nu eindelijk zullen weten hoe het verhaal eindigt. Uitgelezen? Help je medelezers aan nieuwe auteurs, boeken en leestips.

Naar de Lucinda Riley Fanpage 

De Challenge

In deze speciale Zeven Zussen Challenge gaan we natuurlijk alle boeken in de Zeven Zussen-reeks verslinden. Doe je mee?

Tip: heb je een boek al gelezen, vink dan op de betreffende boekpagina het boek als 'Gelezen' aan. Het telt dan automatisch mee voor deze Challenge (mits je deze Challenge bent aangegaan natuurlijk).

Je kunt ook nog steeds inschrijven voor de reguliere Hebban Reading Challenge. Geef het aantal boeken op dat je dit jaar wilt lezen en wij helpen je je persoonlijke doelstelling te halen. 

Zorg ervoor dat je de Hebban Challenge-nieuwsbrief in je persoonlijke profiel aan hebt staan, dan blijf je op de hoogte van de leukste exclusieve acties.

De boeken