Advertentie

Hebban Leesclub | Voorwaarden

Huisregels en voorwaarden

Op Hebban organiseren we maandelijks vele leesclubs in een groot aantal genres. Hieronder vind je de belangrijkste huisregels en voorwaarden voor deelname aan een Hebban Leesclub. 

Voorwaarden

Profiel

Om deel te nemen aan een Hebban Leesclub heb je een account nodig op Hebban. Heb je nog geen account, maak er dan hier gratis een aan. Het is niet toegestaan om met de account van een ander in te schrijven voor een leesclub. Je doet actief mee aan de leesclub met het account waarmee je ingeschreven hebt. Het is overigens ook niet toegestaan om dubbele accounts te hebben op Hebban. Een profiel mét profielafbeelding en een (korte) tekst en minimaal één recensie krijgt voorrang bij het inloten. 

Actieve deelname

Wanneer je je inschrijft voor een leesclub dan accepteer je de voorwaarden én huisregels voor deelname aan een leesclub. In het kort houdt dat in dat je in ruil voor het gratis boek actief meedoet aan alle onderdelen van een leesclub binnen de daarvoor afgesproken periode en dat je op tijd een lezersrecensie op Hebban plaatst. Met een groep actieve deelnemers is een leesclub het leukst.

Het eenmalig beantwoorden van de leesclubvragen en het plaatsen van een korte recensie is geen volledige leesclubdeelname. We verwachten activiteit gedurende de hele leesclublooptijd van ongeveer vier weken. Val je om de een of andere reden uit, meld dat dan bij je coördinator en stuur het boek terug naar de centrale redactie (zie colofon voor adres).

Uitsluiting van deelname

Het niet actief meedoen aan de leesclubdiscussie en/of het niet plaatsen van een recensie leidt tot uitsluiting van deelname aan toekomstige giveaways. Je krijgt hier geen bericht van.

Hoe los ik dat op?

Heb je verzuimd actief te zijn in een leesclub waarvoor je wel het gratis boek hebt ontvangen, dan kun je niet meer ingeloot worden. Om dit recht te trekken, kun je alsnog je bijdrage leveren aan de gemiste leesclub (discussie en recensie) en minstens één leesclub per gemiste leesclub actief meedoen met een eigen exemplaar. Wil je gebruik maken van deze manier om je inactiviteit recht te trekken, mail de resultaten dan naar vandaag@hebban.nl.

Ebooks

Voor leesclubs met ebooks gelden deze aanvullende actievoorwaarden.

Huisregels

Hier vind je alle huisregels van Hebban. De belangrijkste voor Hebban Leesclubs zetten we hieronder nog even voor je op een rij. 

  1. Heb respect voor andermans bijdragen, ook als je zelf een heel andere mening hebt.
  2. Reageer in de discussie over een boek inhoudelijk en met argumentatie en speel niet op de persoon.
  3. Provocerende, discriminerende, hatelijke reacties worden niet getolereerd. Je account kan als het gevolg van dergelijke reacties geblokkeerd worden.

 

Hebban houdt van liefhebbers van het boek, van enthousiaste lezers en van gezellige mensen. Jij toch ook?