Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Pen Stewart Auteur

Blogpost: Pen Stewart

2 november 2015: Voorstelling "Tijd M.A.N.Chine" op de Antwerpse boekenbeurs

29-10-2015 door Pen Stewart 1 reactie
Een nieuwe datum voor iedereen die naar de Boekenbeurs gaat: op maandag 2 november zal ik op de stand van Uitgeverij Het Punt mijn nieuwe boek 'Tijd M.A.N. Chine' voorstellen. Kom gerust eens langs op stand 428 in zaal 4!

Tijd M.A.N. Chine is net als zijn voorganger 'Nanokanaries en olifantenhersenen' een verzameling van diverse korte verhalen en één novelle in het fantastische genre .
Deze novelle, V+M, is momenteel genomineerrd voor een Gentsia-Award.
De cover is opnieuw gebaseerd op een van mijn schilderijen, 'Barok Interieur nr2'. Dit werk doet momenteel mee aan een grote kunstwedstrijd: 'Het beste schilderij 2015' Belgische editie. Daardoor maakt het kans om tentoongesteld te worden in het CODA-museum in Apeldoorn!

Wil je Tijd M.A.N.Chine bestellen, dan kan dat via het formulier op mijn website: www.penstewart.com/order
Het boek kost 17 euro, +3.60 euro verzenkost (binnen België)
Echter, vanaf 1 november  t.e.m. 31 december loopt er ook een speciale actie: je kunt dan Tijd M.A.N. Chine én Nanokanaries en olifantenhersenen samen bestellen voor maar 30 euro (ipv 35 euro)  +6.5 euro verzendkost (binnen België)

Reacties op: 2 november 2015: Voorstelling "Tijd M.A.N.Chine" op de Antwerpse boekenbeurs