Karin Bogaarts-Ros Auteur

Blogpost: Karin Bogaarts-Ros

Lezen en schrijven

Hier ben ik dan op een voor mij nieuw podium "Hebban". Ik ben wel bang dat dit heel veel van mijn schrijf- en leestijd zal kosten, want er valt zoveel te zien en te ontdekken! Natuurlijk wil ik het liefst meteen mijn hele boekenkast hier plaatsen. Het zou natuurlijk ook fantastisch zijn om alle boeken die ik hier zie, meteen maar te gaan lezen.
En dat, terwijl ik eigenlijk een beetje reclame voor mijn eigen boeken wilde gaan maken. Twee daarvan zie ik hier al terug. ik ben wel heel benieuwd of daar binnenkort de derde (of beter, deel twee) bij komt.

In ieder geval heb ik voorlopig hier op 'Hebban' veel te zoeken en te vinden.

Maar ik heb ook nog een vraag: Zijn er hier meer mensen die meedoen met NaNoWriMo?

Ik hoor het graag.
Lees verder op mijn site

Reacties op: Lezen en schrijven