Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Ellen

Mijn challenge voor 2017

05-01-2017 door Ellen 9 reacties
Toen ik vorig jaar besloot actief mee te gaan doen aan de Hebban Reading Challenge had ik nooit verwacht zoveel te gaan lezen. 94 Boeken.
Goed, van kinds af aan ben ik altijd dol op lezen geweest. Ik kon me uren vermaken met het juiste boek. Ik las en ik las, maakte vele jaren deel uit van de kinderjury bij ons in de bibliotheek. 

En dan opeens merk je dat je in de loop der tijd minder bent gaan lezen. Andere bezigheden slokten de tijd op, die voorheen volledig werd opgeslokt door het een na het andere boek.

Maar, daar was Hebban met een uitdaging. Ik deed mee. En wat ben ik daar blij mee. Ik lees weer lekker veel, heb kennis gemaakt met nieuwe genres en auteurs en ben, eerlijk is eerlijk, lichtelijk verslaafd geraakt aan Hebban.

2017. Een nieuw leesjaar, een nieuwe challenge. Vanzelfsprekend doe ik daar ook dit jaar weer aan mee. Mijn aantal te lezen boeken heb ik gesteld op 60. Dat zijn er 34 minder dan ik vorig jaar daadwerkelijk gelezen heb.
Waarom vraag je je wellicht af. Ik heb mezelf voorgenomen ook weer wat meer te lezen in de Engelse taal. Het eerste boek is dan ook geworden Gone Girl van Gillian Flynn, 555 bladzijden. Immers, een goed begin is het halve werk!
Daarmee kom ik meteen bij reden twee. Onbewust blijk ik dit jaar een hoop dikke pillen te willen gaan lezen, waaronder Little life van Hanya Yanagihara en alledrie de delen van de serie van Natalie Koch, de verborgen universiteit.

We gaan het zien dit jaar of ik aan de gestelde zestig boeken kom. Het maakt niet echt uit, het is een streven, een doel.
Er liggen in elk geval een aantal prachtige boeken klaar om door mij gelezen te worden...

Reacties op: Mijn challenge voor 2017