Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

06
maart 2023
om 06:00

111 inzendingen voor de eerste Goeken Prijs!

9 reacties

De deadline voor de Goeken Prijs schrijfwedstrijd 2023 verstreek om middernacht op zondag 5 maart. Het laatste verhaal kwam om 23:59 uur binnen en bracht het totaal op 111!

De vijftig voorselecteurs worden deze week gekozen en zij ontvangen dan direct een set van zo'n twintig van de ingezonden verhalen. Zij gaan lezen, beoordelen en feedback geven op alle inzendingen. Met dat laatste zorgen we ervoor dat alle deelnemers na afloop van de wedstrijd een juryrapport met feedback op hun verhalen kunnen ontvangen.

LEES VERDER: Thrillergenres om je te inspireren voor de Goeken Prijs

De vijftien beste verhalen worden beoordeeld door de finalejury, die een top vijf en de winnaar selecteert. Op 25 mei 2023 volgt de uitslag, tijdens de Avond van het Spannende Boek in bibliotheek Utrecht.

De vijf beste verhalen worden gebundeld in een e-book dat gepubliceerd wordt op Hebban, na de officiële uitreiking, tijdens de Thriller Weken.

Lees via onderstaande knop meer over de Goeken Prijs schrijfwedstrijd:

Naar de Goeken Prijs



Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2447 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 111 inzendingen voor de eerste Goeken Prijs!