Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

17
april 2024
om 12:00

De Bestseller 60: geen toverdranken of wonderdiëten

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 16

1.    Lot Beukers - Afvallen zonder bullshit
2.    Tim Fransen - In onze tijd
3.    Nicci French - Stemmen in het duister
4.    Jill Mansell - Een dag om nooit te vergeten
5.    Rutger Bregman - Morele ambitie

Uitgelicht

Geen toverdranken of wonderdiëten
In Afvallen zonder bullshit vertelt Lot Beukers het zoals het is: voor afvallen bestaan helaas geen toverdranken of wonderdiëten. Want elk dieet werkt wel een beetje, maar de kans op afhaken na een dag of drie is groot. Wat werkt dan wel? Betekent dat nooit meer lekker eten? Zeker niet, want het leven is een feestje en Lot laat zien dat dat zeker ook geldt voor wie graag blijvend en duurzaam op gezond gewicht blijft! Nieuw in De Bestseller 60 op de eerste positie.

Nieuwe vormen van weerbaarheid en hoop
De afgelopen eeuwen leek de geschiedenis zich te voltrekken van behoorlijk belabberd naar alsmaar beter. De technologische vooruitgang, de menselijke grip op de natuur en de wereldwijde verbondenheid hebben geleid tot een hoogtepunt in termen van welvaart, comfort en levensverwachting. Maar deze ontwikkelingen bleken een schaduwzijde te hebben. In onze tijd van Tim Fransen staat nieuw in De Bestseller 60 op de 2e plek.

Als er liefde in de lucht hangt …
Lottie is te gast op dé bruiloft van het jaar, een dag om nooit te vergeten. Daar ziet ze Max voor het eerst in vijftien jaar. Hun laatste kus was de beste uit Lotties leven. Ze stonden aan de vooravond van een prachtig liefdesverhaal. Toen gebeurde er iets schokkends dat hen uit elkaar dreef. Nu is hij hier, natuurlijk knap als altijd, en hij plaagt Lottie weer als vanouds – en die tintelende elektrische aantrekkingskracht is meteen terug. Jill Mansells nieuwste roman Een dag om nooit te vergeten belandt deze week op de 4e plek.

Een mooiere, lekkerdere en gezondere toekomst
Via uitgekiende receptuur, slimme marketing en agressieve reclame mest de voedingsindustrie ons vet als plofkippen, met ziekte en hoge maatschappelijke kosten tot gevolg. De fabrikanten zeggen dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor ons gedrag. Maar is dat wel zo? Teun van de Keuken legt in De mens is een plofkip de voedingsindustrie onder de loep en laat feilloos zien wat er misgaat. Nieuw in De Bestseller 60 op de 6e plek.

Cold case onderzoek
Als Nina tijdens haar vakantie op Terschelling langer moet blijven dan verwacht, besluit ze om vanaf het Waddeneiland haar werk als journalist voort te zetten. De dood van haar vriendin Sterre tijdens hun vakantie, nu 25 jaar geleden, zit de laatste weken toch al de hele tijd in haar hoofd. Want hoe kan het dat de zaak nooit is opgelost en dat de politie ook nauwelijks aanknopingspunten heeft gevonden? Terschelling van Linda van Rijn staat nieuw in De Bestseller 60 op de 8e positie.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60: geen toverdranken of wonderdiëten

Gerelateerd