Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

21
februari 2024
om 12:00

De Bestseller 60: winnaar van de Boekhandelsprijs

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 8

1.    Anya Niewierra - De Camino
2.    Rutger Vink & Thomas van Grinsven - Het Moppenboek van Rutger, Thomas en Paco
3.    Andy Griffiths & Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 169 verdiepingen
4.    De Rotterdamse PoetsQueen - Niet lullen maar poetsen
5.    Ray Klaassens - Groeipijn

Uitgelicht

Winnaar van de Boekhandelsprijs
Kiev, eind jaren tachtig. Wanneer zijn jeugdvriend Pavel verdwijnt na een opmerking over het socialisme, gaat Dani naar hem op zoek. Zijn tocht voert hem langs zonderlinge mensen en oorden waar niemand meer iets te zeggen heeft. De onzichtbaren van Frank Nellen kreeg onlangs de Boekhandelsprijs 2024 toegekend en staat deze week nieuw in De Bestseller 60, het komt binnen op de 30e positie.

De beste schoonmaaktips die je niet op social media vindt
De Rotterdamse PoetsQueen laat zien hoe je het vuil in iedere kamer, ieder hoekje en ieder gaatje aanpakt. Met praktische trucs en handige weetjes helpt ze je om alles schoon en opgeruimd te houden. Zo laat ze zien dat poetsen óók nog eens een fijne activiteit kan zijn die energie oplevert. Niet lullen maar poetsen is de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 deze week op de 4e plaats.

Een dodelijke seriemoordenaar
Rechercheur Kit McKittrick start een onderzoek na een melding van psycholoog Sam Reeves. Een van zijn patiënten heeft details onthuld over een reeks onopgeloste moorden. Niet alleen Kit stort zich op deze cold case, ook Sam is in de zaak gedoken. Ze botsen herhaaldelijk in hun afzonderlijke onderzoeken. Wrede leugens van Karen Rose komt deze week nieuw De Bestseller 60 binnen op de 10e plek.

Naar de demonenrechtbank
Als een hooggeplaatst lid van Huize Hebzucht wordt vermoord, wijst het bewijs naar Emilia's tweelingzus Vittoria. Emilia zal er alles aan doen om de vraagtekens rond het misdrijf op te helderen en er voor eens en altijd achter te komen wie Vittoria werkelijk is. De koning van de Hel, het derde boek in Kerri Maniscalco's 'Koninkrijk der Zonden'-serie staat nieuw in De Bestseller 60 deze week, op de 14e plaats.

De mooiste en pijnlijkste momenten
Op een warme septembermiddag in 2020 trekt de verteller van Open de deur van het huis van zijn geliefde achter zich dicht. Na zeven intense jaren zijn ze ver uit elkaar gedreven. In de weken en maanden erna probeert hij te begrijpen wat er is gebeurd. Kunnen ze elkaar na alles nog terugwinnen? De nieuwe roman van Philip Huff komt deze week De Bestseller 60 binnen op de 28e plaats.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60: winnaar van de Boekhandelsprijs

Gerelateerd