Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

10
juli 2024
om 12:00

De Bestseller 60: zonder specifiek talent de top bereiken

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 28

1.    Anne Vedder & Esther Vedder - No Guts, No Gold
2.    M.J. Arlidge - Leef je nog?
3.    Leslie Keijzer - Mama huilt harder
4.    Anya Niewierra  - De nomade
5.    Karin Slaughter - Waarom we logen

Uitgelicht

Zonder specifiek talent de top bereiken
In No Guts, No Gold delen de oprichters van het sieradenmerk Vedder & Vedder alle lessen die ze zelf het liefst iets eerder hadden geleerd en geven ze het motiverende, soms hilarische, antwoord op de vraag hoe je zonder specifiek talent toch de top kunt bereiken. Het boek van Anne en Esther Vedder is de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 deze week en arriveert op de koppositie.

Kan ze de meisjes op tijd redden?
In haar zoektocht naar een vermist tienermeisje volgt inspecteur Helen Grace haar instinct en richt ze, ondanks het uitdrukkelijke verbod van haar chef, een onderzoeksteam op. Meer meisjes blijken verdwenen en ze belandt in een web van corruptie. Leef je nog? van M.J. Arlidge is alweer het twaalfde boek in de 'Helen Grace'-reeks en staat deze week nieuw in De Bestseller 60 op de 2e plaats.

Het ware verhaal van de Heinekenontvoering
Begin 1983 zijn Jan Boellaard, Frans Meijer, Cor van Hout en Willem Holleeder toe aan iets groters. Ze willen een 'bekend persoon' ontvoeren. Historicus George Boellaard vertelt het verhaal van de spectaculaire Heinekenontvoering en hoe het viertal bekend werd als de meest beruchte gangsters van Nederland. Het gebeurde in het westen komt nieuw De Bestseller 60 binnen deze week op de 8e plek.

Heftig werk vergt zijn tol
Zeventien jaar lang werkte Diederik de Geus bij de politie Noord-Holland Noord. In Niets is wat het lijkt neemt hij zijn lezers mee in het bijzondere werk dat politiewerk is. Daarbij ontmoet hij veel mooie mensen, maar een dienst kan net zo goed zinderend spannend zijn. De Geus ontwikkelde PTSS en is inmiddels volledig afgekeurd. Zijn boek staat nieuw in De Bestseller 60 deze week op de 28e plaats.

De uitdagingen van de reis
Marnie is vastgelopen, Michaels leven staat op zijn kop sinds zijn vrouw hem verliet. Wanneer een vasthoudende gezamenlijke vriendin hen samenbrengt, worden de twee gedwongen elkaar beter te leren kennen op een van de mooiste wandeltochten door Engeland. Je bent hier van David Nicholls is deze week de hoogste stijger in De Bestseller 60 en klimt zestien plaatsen omhoog naar de 42e positie.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60: zonder specifiek talent de top bereiken

Gerelateerd