Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

28
februari 2024
om 09:40

Een nieuw boek van bestsellerauteur Lucinda Riley

In september verschijnt De verborgen belofte van Lucinda Riley. Het verhaal over familie, geheimen en de kracht van het lot is herschreven en nieuw leven ingeblazen door Harry Whittaker, Rileys zoon en co-auteur van Atlas, het bestverkochte boek van 2023.

'Ik las mama’s originele manuscript van De verborgen belofte vol bewondering voor de epische werelden die ze met zoveel gemak en verbeeldingskracht creëerde,' laat Harry Whittaker weten. 'Net als bij haar "De zeven zussen"-serie gaat De verborgen belofte in op thema’s als generatiegeheimen en een lang vergeten voorspelling uit het verleden.'

Het boek

1976. De opvallend mooie Leah Thompson groeit op bij de uitgestrekte heidevelden van Yorkshire, in een bescheiden gezin. Samen met haar moeder werkt ze af en toe voor de invloedrijke, maar eigenaardige familie Delancey.

Jaren later heeft Leah een indrukwekkende carrière als model, en reist ze van Milaan tot New York in een leven vol luxe. Maar een heftige gebeurtenis uit haar verleden blijft haar achtervolgen, en lijkt bovendien op mysterieuze wijze verweven met het tragische verhaal van een Poolse broer en zus in de Tweede Wereldoorlog.

Terwijl de schokkende geheimen van twee generaties aan het licht dreigen te komen, raakt Leah steeds dieper verstrikt in de duistere geschiedenis van de Delancey-familie, en moet ze haar eigen verleden onder ogen komen.

De verborgen belofte verschijnt in september in Nederlandse vertaling, tijdens de wereldwijde release. Het is een van de verhalen die Lucinda Riley schreef onder haar pseudoniem Lucinda Edwards, waarvan er inmiddels al meerdere bewerkt en opnieuw uitgegeven zijn. Whittaker nam de bewerking van De verborgen belofte voor zijn rekening na het overlijden van Riley op 11 juni 2021. Het is nog niet bekend wie het boek gaat vertalen.

'We zijn Harry Whittaker opnieuw erg dankbaar voor zijn bijdrage aan de prachtige erfenis van zijn moeder, waar ongetwijfeld weer veel lezers van zullen genieten.' – Anke Roelen, directeur Xander UitgeversBron: Persbericht


Reacties op: Een nieuw boek van bestsellerauteur Lucinda Riley

Gerelateerd

Over

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley werd in 1965 in Ierland geboren, en na een vroegere carrièr...