Advertentie

Hebban Newsroom

04
februari 2021
om 10:00

Nieuw: De Leesdetectives op Hebban

12 reacties

Vanaf zondag 7 februari verzorgen Leesdetectives Yannick en Sander maandelijks een nieuwe rubriek op het Hebban Kinderboekenkanaal. Elke eerste zondag van de maand zetten zij vijf kinderboeken centraal in een nieuwe video. Kort maar krachtig; de boeken worden binnen vijf minuten besproken. Ideale inspiratie voor iedere (groot-)ouder, juf of meester die op zoek is naar passend leesvoer voor de kinderen in zijn of haar omgeving!

De Leesdetectives

Yannick en Sander zijn allebei bovenbouwleerkrachten in het basisonderwijs. Beide zijn ze actief betrokken bij het leesonderwijs op hun basisschool en zijn helemaal gek op kinderboeken. Inmiddels maken zij als De Leesdetectives met ontzettend veel plezier video's en berichten om  te vertellen over hun ervaringen met kinderboeken. Geen enkel genre wordt overgeslagen! Van grappig tot griezelig en van heel talig tot een prentenboek... alles komt voorbij! Daarnaast reizen ze vanaf komende zomer het hele land door om lessen te geven aan basisschoolkinderen en schoolteams, met als missie de kinderboekenvlam weer aan te wakkeren!

Het Hebban Kinderboekenkanaal

Het Hebban Kinderboekenkanaal zet kinderliteratuur centraal. Dit kanaal is een verzamelplek voor alle redactionele content over kinderboeken met als doel inspiratie te bieden voor iedereen die op zoek is naar een volgend favoriet kinderboek voor een kind in zijn of haar omgeving (of gewoon voor zichzelf); ouders, grootouders, juffen en meesters, bibliothecarissen en iedereen die met kinderen en boeken te maken heeft. Tiplijsten, interviews, columns, recensies en andere artikelen bieden informatie en leestips. Ook wordt er aandacht besteed aan nationale campagnes als Nederland Leest Junior, de Kinderboekenweek en de Nationale Voorleesdagen.

Naar het volledige artikel

Over de auteur

Hebban Crew

2118 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nieuw: De Leesdetectives op Hebban