Mysterieus en meeslepend!
Het is lang geleden dat ik zo heb kunnen verdwijnen in een boek!
Werkelijkheid en magie zijn innig verstrengeld met elkaar en gaan vloeiend in elkaar over in dit eerste deel van inmiddels een trilogie dat zich afspeelt in Butangen, een noors dorpje. Alles draait om de staafkerk die aangekocht is vanuit Dresden en daarnaartoe verplaatst zal worden. De zusterklokken in deze kerk dragen een mythisch verhaal over een siamese tweeling aan wie deze klokken ooit opgedragen zijn. De hoofdpersonen zijn Astrid Hekne, een krachtige jonge vrouw uit het dorp, Kai Schweigaard, de nieuwe dominee en Gerhard Schönauer, een duitse architect. In hun strijd om de staafkerk en de zusterklokken worden zij en de dorpelingen steeds weer geconfronteerd met mysterieuze signalen die de klokken afgeven. De tweelingzussen Halfrid en Gunhild lijken voort te leven in deze magische klokken.