TOPBOEK
Ik mocht dit boek lezen van Zomer&Keuning en daar ben ik ontzettend dankbaar voor, want eerlijk? Door mijn (achteraf totaal onterechte) vooroordelen had ik dit boek misschien niet zelf opgepakt. Een combinatie van romance en thriller leek me een beetje vreemd. Maar spoiler: wat een geweldige combinatie blijkt dit te zijn! Dit boek is echt uniek: het is niet alleen een romcom en een thriller, maar bevat ook duidelijke horrorelementen die het verhaal net dat extra randje geven. Vanaf het begin zit je op het puntje van je stoel en vraag je je constant af hoe het verder gaat. Je begint werkelijk iedereen te verdenken en blijft uiteindelijk sprakeloos achter door de plottwist. Een extra compliment voor de schrijfstijl van Thompson: hilarisch op de juiste momenten, maar tegelijk ook spannend en soms zelfs beklemmend. Die balans verdient een 10/10. Dit boek heeft me dus compleet verrast én overtuigd. Ik ben nu al ontzettend benieuwd naar verdere boeken van deze auteur, want als dit de standaard is dan wil ik absoluut MEER!