Wat een avontuur
3,75
Een boek van Nederlandse bodem en wat voor eentje zeg. Zo hé! Ik moet eerlijk bekennen dat ik er best moeilijk in kwam, maar toen ik er eenmaal inzat, zat ik er ook echt in. Ik heb dit boek in 2 dagen uitgelezen. Er komen ontzettend veel karakters en hierdoor ook veel POV's in voor, dit maakt het leuk, maar soms ook best wel ingewikkeld. Echter wordt iets snel duidelijk als het onduidelijk is. De hoofdstukken zijn kort waardoor het lekker wegleest en er is veel spanning. Alle emoties zijn bij mij onderhand wel gepasseerd de reden dat mijn rating een 3,75 is en geen 4 is omdat ik deel 3 (het boek is opgedeeld in 3 delen) een beetje saai en overbodig vond.
Ook nog een kleine tip aan de auteur/uitgever: Zet triggerwarnings voor in het boek, ik had namelijk een aantal onderwerpen die mij best wel shockeerde zo ineens. Ik kan hier opzich wel tegen, maar er zijn genoeg mensen die hier niet tegen kunnen.