Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Heerlijke, spannende cosy-crime

AnikaRiemens 22 augustus 2024 Auteur
Met Steekspel heeft Kelly een heerlijke, spannende cosy crime neergezet. Ik mocht dit verhaal vorig jaar al voor haar proeflezen, dus koos ik ervoor om het eindresultaat als luisterboek te luisteren.

In Steekspel volgen we Fenna, die naar het boeren dorpje Kerken vlucht. In het begin wordt de nieuwsgierigheid naar wat haar overkomen is goed geprikkeld, waardoor je snel verder wilt lezen. De hoofdpersonage wordt goed uitgediept, terwijl je ook kennis maakt met de andere personen uit het dorpje, die je al snel in je hart sluit ( hállo Warre ). Halverwege het boek komt het verhaal in een stroomversnelling en wil je blijven lezen (of luisteren) om te weten hoe het afloopt. De plottwist tegen het einde is slim neergezet en weet je echt te verrassen!
Een origineel, spannend, maar ook romantisch verhaal, waarin naast de ‘crime’ ook relaties, vertrouwen, familie en vriendschap een mooie rol spelen.

Kelly heeft een leuke, vlotte schrijfstijl, vol humor, maar ook emotie, waardoor je door het verhaal vliegt. Ik heb voor de tweede keer erg genoten van Steekspel, en kijk reikhalzend uit naar het volgende werk van Kelly.

Hou jij van romantiek én spanning, dan is Steekspel een must read!

Het luisterboek wordt voorgelezen door Anne Lichthart, die een prettige stem heeft om naar te luisteren en het verhaal met kracht tot leven brengt.

Meer recensies van AnikaRiemens

Het voortbestaan van de monarchie hangt aan een zijden draadje. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.