Chris en Kiki haten Kerst

Anita de Groot 10 november 2025
Kerst is een mooie tijd van het jaar maar wat als jij er nu minder mooie herinneringen aan heb.... Niet alleen Kiki maar ook Chris hebben niet de leukste herinneringen van de kersttijd in hun jeugd maar nu zijn ze volwassen en hebben ze een eigen winkel in een straat die heel erg van Kerst houd. Ze houden zoveel van Kerst dat de hele straat een speciaal kerstevent heeft en Chris en Kiki mogen dat organiseren iets wat bijna onmogelijk lijkt omdat ze niet bepaald fan zijn van elkaar.

Mireille heeft een heerlijk kerstverhaal geschreven. Zoals we van haar gewent zijn zit er veel vaart in het verhaal en ook veel humor. In dit verhaal vind ik het heel sterk dat ze familiebanden bespreekt ogenschijnlijk heel normaal, maar omdat het altijd zo is laat je het zo totdat iemand die er buitenstaat wel de verbinding kan maken.

Mooi verhaal met zeer veel plezier gelezen en ik hoop nog heel veel te mogen lezen van Mireille want zij is mijn favoriet met Feelgoodboeken.

Meer recensies van Anita de Groot